Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδερφής της για την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη “Απαξιώ”

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της δολοφονίας του ίδιου τους του παιδιού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδερφής της για την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη “Απαξιω”

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και σχολίασε τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην συνέντευξη ποταμό που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη χθες το βράδυ.

«Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Δίνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα…

Εκεί είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει ο Μάνος μπορεί να πάει να τη δει. Το λέω εγώ εκ μέρους της, οπότε θέλει να πάει να την δει. Εκείνη το ζητούσε, αυτός δεν ήθελε. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη»

Η στάση της οικογένειας της Ρουλας Πισπιρίγκου απέναντι στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη έχει αλλάξει 180 μοίρες σπό τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής εναντίον της ύστερα και από τις αποκαλύψεις για την δολοφονία του παιδιού τους.

Εχθές νωρίς το πρωί η μητέρα της Ρούλας μαζί με την αδερφή της έφυγαν από την Πάτρα κατευθυνόμενες προς τις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να συναντήσουν στο επισκεπτήριο την Ρούλα και να της παραδώσουν ρούχα παπούτσια και μία τηλεόραση ώστε να παρακολουθεί ολες τις εκπομπές που ασχολούνται με την υπόθεση της.

Η Ρούλα πισπιρίγκος για αποφασίσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου κατά του συζύγου της ύστερα από την αλλαγή στην στάση του απέναντι στην υπόθεση της Τζωρτζίνας ενώ έχει δηλώσει αρκετές φορές την Αγγελική Νικολούλη πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι ο άγιος ο οποίος παρουσιάζεται στα μέσα από την πρώτη στιγμή

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία