Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί κάλεσε το ΕΚΑΒ μία μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας να είναι συνεχείς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μια ημέρα πριν φύγει από τη ζωή η Ίριδα η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει ένα τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου η 33χρονη μητέρα έκανε μια κλήση 11 δευτερολέπτων στο 166, όπως και προέκυψε από τον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού της τηλεφώνου.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός χαρακτήρισε το εν λόγω τηλεφώνημα ως «πρόβα».

Η εκπομπή Tlive κάλεσε το 166 για να δει τι ακούγεται στα πρώτα 11 δευτερόλεπτα. Η 33χρονη είχε δηλώσει ότι πήρε τηλέφωνο για να δει τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το τηλεφώνημα του T-Live.

Να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ενεργή και στο διαδίκτυο, καθώς μία μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας η 33χρονη αναζητούσε «πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης», στις 15 Απριλίου – μετά τον θάνατο της Ίριδας – μπήκε σε ιστοσελίδα με θέμα «εγκυμοσύνη – 1ο τρίμηνο», ενώ στις 28 Απριλίου αναζήτησε «η εμπειρία μου από τα χάπια της άμβλωσης μετά από παλίνδρομη κύηση».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου