Ρούλα Πισπιρίγκου: Έψαχνε στο ίντερνετ «ουσίες που σκοτώνουν»

Η κατηγορούμενη φέρεται να αναζητούσε «ουσίες που σκοτώνουν», αν και δεν έχει γίνει γνωστό πότε έψαξε στο διαδίκτυο

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή,απολογούμενη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News”, έπειτα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ. Η κατηγορούμενη φέρεται να αναζητούσε «ουσίες που σκοτώνουν».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε αναζητήσει και την κεταμίνη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγιναν οι συγκεκριμένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο από την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς θα μπορούσαν να δώσουν νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συνολικά για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Τι κατασχέθηκε μέσα από το σπίτι

Την Παρασκευή (01.04.2022) αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έκαναν έρευνες στο σπίτι της οικογένειας και κατέσχεσαν προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης.

Η εντολή που είχαν οι αστυνομικοί ήταν η ενδελεχής έρευνα των χώρων και η κατάσχεση στοιχείων – αντικειμένων που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», οι άνδρες της τοπικής ΕΛΑΣ πήραν αρκετά πράγματα, όπως dvd από τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τη βάπτιση ενός εκ των τριών παιδιών της οικογένειας και κάποια ακόμα, το περιεχόμενο των οποίων σχετίζεται με ποδοσφαιρικούς αγώνες του Μάνου.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αφορούν στο σύνολο τους συνταγογραφημένα φάρμακα που λάμβανε η 9χρονη Τζωρτζίνα και ό,τι υπήρχε στο φαρμακείο του σπιτιού -εκτός από Depon– αλλά και εισπνεόμενα σπρέι.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα