Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει στην αποφυλάκιση της – Το Σεπτέμβριο το αίτημα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένας είναι ο σκοπός της Ρούλα Πισπιρίγκου το Σεπτέμβριο, όπου δεν είναι άλλος από την αίτηση αποφυλάκισης

Ένας είναι ο σκοπός της Ρούλα Πισπιρίγκου το Σεπτέμβριο, όπου δεν είναι άλλος από την αίτηση αποφυλάκισης. Η 33χρονη είχε οδηγηθεί στον ανακριτή και τις ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Μαλένας και Ίριδας.

Παρά τις εξελίξεις, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην επιθυμία που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισής για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωτζίνας: θέλει να κάνει αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρεί πως τόσο τα στοιχεία για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, όσο και εκείνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, είναι αδύναμα.

Το αίτημα όμως παίρνει… αναβολή εξαιτίας της διπλής εισαγγελικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της  Μαλένας και της Ίριδας. Και η παράταση θα είναι τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται ν’ απολογηθεί.

Και ενώ επιμένει στο να κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης, η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε τα γενέθλιά της και τη γιορτή της στη φυλακή. Η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα είχε γενέθλια στις 5 Αυγούστου. Την ίδια μέρα το 2015 είχε γεννηθεί και η Μαλένα.

Την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού, την επισκέφθηκε η οικογένεια της. Κατά την επιστροφή στην Πάτρα τα μέλη της οικογένειας τέλεσαν τρισάγιο στον τάφο της Μαλένας.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα