Ρούλα Πισπιρίγκου: Διεκδικούσε μεγάλες αποζημιώσεις μετά τον θάνατο της Μαλένας για ιατρικό λάθος

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», όταν πέθανε η Μαλένα η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν ικανοποιημένοι σχετικά με την εξήγηση της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτίας θανάτου και στράγηκαν δικαστικά εναντίον των ιατροδικαστών κια των γιατρών, ισχυριζόμενοι πως θέλουν να μάθουν την αλήθεια.

Σύμφωνα με αναφορές ενός δικηγόρου με τον οποίο ήρθε σε επαφή η Ρούλα Πισπιρίγκου – τότε είχε συστηθεί με το επίθετο του συζύγου της – η 33χρονη είχε αναφερθεί σε μηνυτήρια αναφορά και αγωγή που ζητούσε όχι να μάθει την αλήθεια, αλλά να διεκδικήσει αποζημίωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ελπίς».

Ωστόσο η τροπή αυτή προκαλεί ερωτηματικά, καθώς το ζεύγος Δασκαλάκη υμνούσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αρχικά.

Πηγή: Mega

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου