Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έβαλα να χτυπήσουν τον Μάνο, δεν πάω σε καφετζούδες

Θέση απέναντι σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας γραπτώς σε ερωτήσεις που της τέθηκαν από το Star.

Τα ερωτήματα ήταν τρία: Αν είχε βάλει μπράβους να επιτεθούν στον Μάνο Δασκαλάκη, αν αναζητούσε στο Διαδίκτυο ουσίες που σκοτώνουν και αν πήγαινε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Η 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, είπε ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα χαρακτήρισε αστεία και διέψευσε ότι έχει πάει σε καφετζούδες, αλλά και ότι έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου» είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Επίσης, οι δικηγόροι της, της έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται, ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα». Πλέον, όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου