Ρούλα Πισπιρίγκου: Αύριο οι γραπτές εξηγήσεις της για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να επαναλάβει τη θέση της ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της

Τις έγγραφες εξηγήσεις της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αναμένεται να καταθέσει αύριο στις 12 το  μεσημέρι, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ως μοναδική ύποπτη, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στην υπερασπιστική γραμμή της, ο κ Παπαδόπουος μιλώντας στον Alpha, είπε πως θα επαναλάβει τη θέση της ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της.

«Σταθερή θέση της κατηγορουμένης είναι δεν θα μπορούσε να στραφεί κατά των παιδιών της» είπε ο κ. Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Επίσης ο δικηγόρος της κατηγορουμένης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι στο υπόμνημά της θα στηρίζεται στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν στηην Μαλένα και την Ίριδα, οι οποίες κατέληγαν σε παθολογικά αίτια.

Τι απαντά στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τα όσα γνώριζε ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης. Όπως υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος: «Θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα