Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτές είναι οι συνθήκες διαβίωσής της στη ΓΑΔΑ

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών ΝΑ Αττικής, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτές είναι οι συνθήκες διαβίωσής της στη ΓΑΔΑ

«Την πρώτη ημέρα που έγινε η προσαγωγή στη ΓΑΔΑ κρατήθηκε στον 11 όροφο, στο Ανθρωποκτονιών. Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στον 7ο όροφο, όπου είναι τα κρατητήρια.

Εκεί οι κρατούμενοι τρώνε το ίδιο φαγητό με τους αστυνομικούς από τη λέσχη, υπάρχει καρτοτηλέφωνο έξω από τα κρατητήρια.

Και οι αστυνομικοί δεν απαγορεύουν στον κρατούμενο την επικοινωνία, αλλά για εύλογο χρόνο. Μπορεί κάποιος να της φέρει προσωπικά αντικείμενα, αλλά όχι φαγώσιμα».

«Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι ήταν ψυχρή. Δεν την ρωτούσαν εάν έχει κάνει έγκλημα, γιατί δεν έχουν τη δικαιοδοσία σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η δικογραφία».

Επιπλέον, τόνισε πως οι ψυχίατροι θα δυσκολευτούν να αναλύσουν τις συμπεριφορές της 33χρονης.

Μάνος Δασκαλάκης: «Σπάει» τη σιωπή του μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει» τη σιωπή του μετά την τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σίγουρος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκο, μετά τη σύλληψή της.

Έχει διαχωρίσει τη στάση του από εκείνη και δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά.

«Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο.

Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου.

Και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα».

«Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη.

Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε.

Πως την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ereportaz, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία