Ρούλα Κορομηλά: Το παρασκήνιο για τη νέα εκπομπή της στην ΕΡΤ!

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην ΕΡΤ μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία επανακάμπτει στη δημόσια τηλεόραση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες!

Η είδηση ότι η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση στην καθημερινή ζώνη με πρωινή εκπομπή, προκάλεσε αίσθηση και πολλά σχόλια.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση αφού η γυρίζει εκεί από όπου άρχισε να γράφει τηλεοπτική ιστορία πριν από σαράντα χρόνια λέγοντας την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό.

Από το περιβάλλον της ίδιας πάντως η συμφωνία με την ΕΡΤ δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται.

Οι οριστικές αποφάσεις για το πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 αναμένεται να ληφθούν ως το τέλος του μήνα.

Αναμένονται, ωστόσο, αλλαγές στον τρόπο παρακολούθησης των καναλιών της κατά τη νέα σεζόν. Ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και η δημιουργία ψυχαγωγικού σταθμού.

Η σκέψη είναι η ΕΡΤ1 να μετατραπεί σε ψυχαγωγικό κανάλι με μία ενημερωτική εκπομπή από τις 7 έως τις 10 που θα παρουσιάζουν ο Κώστας Παπαχλιμίντζος με τη Χριστίνα Βίδου.

Θα προβάλλονται δύο δελτία ειδήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα απαρτίζεται από εκπομπές όπως το «Στούντιο 4» και τις σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ.

Από τον Σεπτέμβριο μάλιστα στο πλαίσιο των αλλαγών η ΕΡΤ1 θα βγαίνει από τη συχνότητα του Εrtnews και το αντίστροφο.

Ουσιαστικά στη δημόσια τηλεόραση θέλουν με την έλευση της Ρούλας Κορομηλά -που κάποιοι παρουσιάζουν ως θέμα χρόνου να ανακοινωθεί- να εγκαινιάσουν το νέο ψυχαγωγικό κανάλι.

Η Κορομηλά άλλωστε υπήρξε η πρώτη διδάξασα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Σε περίπτωση που σερβίρει ξανά «Πρωινό Καφέ» θα είναι μετά από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αφού η τελευταία πρωινή εκπομπή που παρουσίασε , ήταν στο Star, το «Ολέ».

Σίγουρα, η παρουσία της στην τηλεόραση θα φέρει χαρά στους θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά. Άλλωστε είναι ένα πρόσωπο που ακόμα και οι νεότερες γενιές ξέρουν πολύ καλά.

Όσοι γνωρίζουν την παρουσιάστρια πάντως, λένε ότι αν επιστρέψει, θα ανακατέψει για ακόμα μια φορά την τράπουλα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία