Ρούλα Κορομηλά: Τι απομένει για την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε άμεσα ανακοινώσεις για το comeback της Ρούλας Κορομηλά στην ΕΡΤ. Μπορεί το θέμα να θεωρείται περισσότερο τυπικό, αλλά στην τηλεόραση όλα μπορούν να ανατραπούν σε… δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό ας περιμένουμε τα… επίσημα για να είμαστε σίγουροι.

Η Ρούλα Κορομηλά πάντως ήδη ετοιμάζεται για να λέει καθημερινά «καλημέρα» από την κρατική τηλεόραση. Και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους συνεργάτες της. Τι απομένει για τις ανακοινώσεις; Η έγκριση από τη διοίκηση του μπάτζετ της εκπομπής. Προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για του χρόνου. Όλα συνιστούν βέβαια ότι το πράσινο φως θα δοθεί και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ρούλα δεν θα βγαίνει από τα στούντιο της Αγίας Παρασκευής. Aλλά από το ιστορικό στούντιο της Κατεχάκη. Σε αυτό η Ρούλα Κορομηλά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια διέγραψε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης.

Το πείραμα

Μια και ο λόγος για την ΕΡΤ να σας πω ότι κλείδωσε το δίδυμο της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου για το πείραμα του Σαββατοκύριακου. Τι εννοούμε με το πείραμα; Είναι η πρώτη φορά που η κρατική τηλεόραση θα κάνει ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Πάντως για να πούμε την αλήθεια και το συγκεκριμένο δίδυμο είναι πείραμα και μακάρι να πιάσει. Οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν τη συμφωνία μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Fame Story, η επιστροφή;

Ακούγεται πάρα πολύ έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Και μάλλον θα έχει βάση. Στο Mega σκέφτονται πολύ σοβαρά την επιστροφή του θρυλικού Fame Story. Ήδη το συγκεκριμένο ριάλιτι συζητήθηκε για πολλή ώρα στη σύσκεψη των στελεχών του καναλιού.

Το Fame Story είχε υποστηρικτές, αλλά δεν ήταν και λίγοι που δεν έκρυψαν τους ενδοιασμούς τους. Τόσο για την επιστροφή ενός ριάλιτι που έχει ξεχαστεί όσο και αν ταιριάζει στο ύφος του καναλιού. Οι υποστηρικτές του Fame Story έφεραν ως παράδειγμα το Survivor που επέστρεψε έπειτα από χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι εξετάζεται το μπάτζετ, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε στς οθόνες μας.

Ο μιντιάκιας

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία