Ρολόι: Πώς βρέθηκε από τη Δανία στην Αθήνα το κλεμμένο rolex αξίας 85.000 ευρώ

Ο σειριακός αριθμός του ρολογιού “πρόδωσε” ότι ήταν κλεμμένο

Κατασχέθηκε από την ΕΛΑΣ ρολόι μεγάλης αξίας προερχόμενο από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη ητς Δανίας, το 2017.

Ο εντοπισμός του πανάκριβου ρολογιού έγινε τυχαία, όταν ο άνθρωπος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε αγοράσει νόμιμα το ρολόι των 85.000 ευρώ δεν γνώριζε ότι είχε κλαπεί από κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη και το πήγε για επισκευή.

Ο σειριακός αριθμός του ρολογιού «χτύπησε» και έδειξε ότι το ρολόι ήταν στη λεία τριών ενόπλων κατά τη διάρκεια ληστείας στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στη Δανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Δανικές Αρχές, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης εταιρείας, που είχε παραδοθεί για επισκευή, ρολόι αξίας – 85.000- ευρώ.

Το κατασχεθέν ρολόι αποτελεί μέρος αφαιρεθέντων, μετά από ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε την 13-11-2017 σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη Δανίας, από τρεις δράστες.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις Δανικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα