Ρίκι Μάρτιν: Περιοριστικά μέτρα εναντίον του στο Πούερτο Ρίκο- Έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Περιοριστικά μέτρα κατά του Ρίκι Μάρτιν, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, εξέδωσε με εντολή ο Δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο NotiCel, ο δικαστής υπέγραψε την εντολή αφού το φερόμενο θύμα υπέβαλε επίσημη καταγγελία στο δικαστήριο.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι ο σύζυγος του τραγουδιστή, Jwan Yosef, δεν είναι το πρόσωπο που ζήτησε περιοριστικά μέτρα, μετά από καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές ποιος ζήτησε τα περιοριστικά μέτρα και υπό ποιες συνθήκες ζητήθηκε η εντολή. Εκπρόσωποι του τραγουδιστή ωστόσο, αρνούνται τις καταγγελίες.

«Οι καταγγελίες εναντίον του Ρίκι Μάρτιν που οδηγούν σε εντολή προστασίας είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες», λένε στo ET εκπρόσωποι του Μάρτιν.

«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας θα δικαιωθεί πλήρως».

Τα νέα από το Πουέρτο Ρίκο έρχονται λίγες μέρες αφότου ο τραγουδιστής του “Livin’ la Vida Loca” δέχτηκε αγωγή για 3 εκατ. δολ. από την πρώην μάνατζέρ του.

Στα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το ET, η Rebecca Drucker, η οποία υπηρέτησε ως μάνατζερ του από το 2014-2018 και ξανά από τον Μάιο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2022, ισχυρίζεται ότι δεν της καταβλήθηκαν τα χρήματα που της οφείλονταν σύμφωνα με τη συμφωνία που λέει ότι είχαν συνάψει.

Στην αγωγή σημειώνεται δε, ότι Μάρτιν «αρνήθηκε κακόβουλα να της πληρώσει τα εκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες που της οφείλει βάσει της συμφωνίας τους».

Η Drucker ισχυρίζεται ότι «έσωσε την καριέρα του Μάρτιν» και ότι «προστάτευσε» τον τραγουδιστή από «τις συνέπειες των απερίσκεπτων πράξεών του».

Με πληροφορίες του ETOnlline

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία