Ρία Αντωνίου: Η τόπλες φωτογραφία με ανοιχτά τα πόδια στο κρεβάτι!

Η Ρία Αντωνίου είναι Ελληνίδα μοντέλο, εστεμμένη ως Β’ Σταρ Ελλάς 2008, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Πλέον ζει στην Ιταλία.

Η Ρία Αντωνίου, είναι συνήθως απούσα από τα social media για το λόγο αυτό κάθε της εμφάνιση στο instagram είναι θέμα προς συζήτηση.

Η Ρία Αντωνίου έχει καιρό να κάνει φωτογραφήσεις όπως αυτές που είχαμε συνηθίσει στην αρχή της καριέρας της οι οποίες φυσικά και την εκτόξευσαν στο χρηματιστήριο της μόδας, των ανδρικών μυαλών αλλά και περιοδικών!

Σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες- η οποία σχεδόν είναι εξαφανισμένη- η Ρία Αντωνίου ποζάρει τόπλες στο κρεβάτι. Πιο συγκεκριμένα, τα μαλλιά της Ρίας Αντωνίου έχουν καλύψει το στήθος της, φοράει μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της και ποζάρει στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια.

Μια φωτογράφιση που «κολάζει» τον ανδρικό πληθυσμό και σίγουρα δεν ξεχνιέται εύκολα.

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία