Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για metoo: «Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας»

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στις δίκες των Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη, το metoo αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για metoo: «Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας»

«Δεν είναι τρομερό που υποτίθεται συζητάμε για δυο περιπτώσεις και θα μπορούσαν να υπάρχουν 1500; Και φοβηθήκαμε όλοι… Σε κάθε επάγγελμα… Να μιλήσουμε, μην χάσει την δουλειά του, μην χάσει το επάγγελμα του, μην χάσει την ταυτότητα του κάποιος ή κάποια κάπου.

Εδώ, σκέψου, όταν βγήκε η διαδικασία αυτή και συζητούσαμε ποιος είναι υπέρ των θυμάτων ή, αν δεν μιλάς έλεγαν, είσαι μαζί με τους θύτες. Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας ενώ θα έπρεπε να έχουμε βρει ποιο είναι το πρόβλημα και να το λύσουμε».

«Δεν είναι όμως τρομερό ότι θα μπορούσε να έχουν ελευθερωθεί πολλοί άνθρωποι για να μιλήσουν και να εκφραστούν αλλά για κάποιο λόγο φοβούνται;

Τους καταλαβαίνω, απόλυτα. Γιατί και εμείς, τελικά, δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα».

«Είναι βαρετή η προσωπική μου ζωή. Διάβασμα, γράψιμο, χιλιόμετρα, βενζίνη, καστορέλαιο».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Θα κρεμιόμουν αν ήξερα ότι έχω κάνει κακό σε άνθρωπο»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στη εκπομπή Dot. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το κίνημα metoo.

«Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον.

Δεν μπορώ να βλέπω τη βία και την αδικία. Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο.

Δεν περίμενα τέτοιο σκοτάδι. Δηλαδή, να κάνω κάτι σε εσένα που δεν θα μπορείς για μια ολόκληρη ζωή να «ισιώσεις»; Ποτέ!

Εγώ είμαι πολύ ενοχικός, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, θα κρεμιόμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με σόκαραν και με στεναχώρησαν πάρα πολύ».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία