Πρώτο επισκεπτήριο για την Πισπιρίγκου: Συνέχεια μιλούσε για τη στάση του Μάνου – “Όχι και ο σύζυγός μου”

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος  συνάντησε την 33χρονη σήμερα Πέμπτη, στο πρώτο επισκεπτήριο.

Όπως είπε μιλώντας στο LiveNews, την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής της, ζητώντας να βγει από τη φυλακή…

Είναι απογοητευμένη με τον σύζυγό της

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στα όσα έχει καταθέσει για το θάνατο των παιδιών της και «δεν έχει να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι». Θεωρεί τον σύζυγο έναν καλό πατέρα ωστόσο «είναι απογοητευμένη από τη δήλωση παράστασης σε βάρος της από μεριάς του συζύγου της. Ήταν μία εξέλιξη που δεν την περίμενε. Εξακολουθεί να μην έχει καμία επαφή μαζί του που είναι επιλογή του ιδίου».

Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη να περάσει «απέναντί» της στην υπόθεση αλλά και η απόφασή του να μην απαντάει στις κλήσεις της από την φυλακή, φαίνεται πως έχουν στοιχίσει πολύ στην Ρούλα Πισπιρίγκου. 

«Αισθάνεται ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και ότι δέχεται δριμύτατη κριτική. Μου είπε κατανοώ να με κατηγορούν όσοι δε με γνωρίζουν, όχι όμως και ο σύζυγός μου» είπε ο δικηγόρος της, συμπληρώνοντας ότι για εκείνη, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της.

Μιλάει για την Τζωρτζίνα σα να είναι ζωντανή – Φοβάται μη χαθούν τα βίντεο με τα παιδιά

Αναφερόμενος στα αδικοχαμένα παιδιά της οικογένειας, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε: «Μου μιλούσε για την τζωρτζίνα σα να είναι ζωντανή. Έχω την αίσθηση ότι δε μπορεί να χωνέψει το χαμό των παιδιών».

Επίσης, ο κύριος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι η προφυλακισμένη 33χρονη, ανησυχεί μήπως χαθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο των παιδιών, από τις έρευνες που κάνει η αστυνομία στους υπολογιστές και τα κινητά της.

Ο κύριος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε ότι ακόμα δεν θα προχωρήσουν σε αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη και δεν θα ζητήσουν -για την ώρα τουλάχιστον- ψυχιατρική εκτίμηση.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου