Πρωινή ενημερωτική ζώνη: Χασαπόπουλος-Βούλγαρη παίζουν χωρίς αντίπαλο

Σκληρή μάχη έδωσαν για ακόμα μία ημέρα οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όμως ο νικητής ήταν ξεκάθαρα ένας και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκαν για ακόμα μία ημέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega κοινωνία ώρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Η εκπομπή φαίνεται ότι έχει γίνει η απόλυτη τηλεοπτική συνήθεια των τηλεθεατών στη ζώνη 6:00 με 10:00 το πρωί αφού καταγραφή ποσοστά άνω του 20%.

Πιο αναλυτικά στο δυναμικό κοινό η κοινωνία ώρα Mega σημείωσε 23,5% ποσοστό τηλεθέασης ενώ στο γενικό σύνολο 20,3% στην δεύτερη θέση βρέθηκε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του open ώρα Ελλάδος ενώ στο γενικό σύνολο τη δεύτερη θέση βρέθηκε η εκπομπή σήμερα.

Να θυμίσουμε ότι ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1 Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη η οποία αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα Την Δευτέρα μαζί με την πρωινή εκπομπή του καναλιού με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού.

Για πολλούς η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι σίγουρα η πιο σκληρή μάχη που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Κοινωνία ώρα Mega 23,5%

Ώρα Ελλάδος 11,4%

Σήμερα 10,1%

Καλοκαίρι Μαζί 10%

Πρώτη Εικόνα 9,1%

Από τις έξι 8,2%

Ανοιχτή Επικοινωνία 8,1%

 

ΓΕΝΙΚΟ

Κοινωνία ώρα Mega 20,3%

Σήμερα 19,6%

Πρώτη Εικόνα 14,4%

Από τις έξι 11,9%

Ώρα Ελλάδος 11,1%

Καλοκαίρι Μαζί 10,6%

Ανοιχτή Επικοινωνία 9,1%

 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία