Πρόεδρος “Χαμόγελου του Παιδιού”: Είχαν δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπά τη 10 μηνών Τζωρτζίνα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα η αποκάλυψη ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, και τη συμπεριφορά της όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών σοκάρει, καθώς πολλοί εκτιμούν πως αν είχε γίνει διεξοδική έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα παιδιά σήμερα μπορεί να ζούσαν.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο «Open» αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014. Όπως είπε σύμφωνα με την καταγγελία η μητέρα της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίας είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, όπου δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου