Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Ο Έλβις δεν ήταν ρατσιστής, ήταν σκληροπυρηνικός Αμερικανός»

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αντέδρασε έντονα και κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν «ρατσιστής» επιμένοντας ότι «δεν ήταν προκατειλημμένος σε καμία περίπτωση».

Η 77χρονη σήμερα Πρισίλα συμμετείχε στην εκπομπή «Talk TV Uncensored» και μοιράστηκε με το κοινό τις αναμνήσεις της από τον πρώην σύζυγό της Έλβις Πρίσλεϊ. Εξήγησε ότι ο βασιλιάς της ροκ εν ρολ μουσικής ήταν ένας «σκληροπυρηνικός Αμερικανός» και αν ζούσε σήμερα θα ανησυχούσε πολύ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι ο Έλβις ήταν «ρατσιστής», η Πρισίλα ξεσπάθωσε: «Δεν ήταν ρατσιστής. Δεν υπήρξε ποτέ ρατσιστής. Ο Έλβις είχε φίλους, μαύρους φίλους, φίλους από παντού. Αγαπούσε τη μουσική τους. Αγαπούσε το στιλ τους. Του άρεσε να βρίσκεται κοντά σε μαύρους μουσικούς. Για παράδειγμα όταν ο Fats Domino, ήταν στο Λας Βέγκας, ήταν στο σαλόνι και έπαιζε και πάντα, πάντα πηγαίναμε και κάναμε παρέα μαζί του. Ο Sammy Davis Jr, το ίδιο πράγμα, πάντα ερχόταν στο καμαρίνι. Του άρεσε, του άρεσε να είναι γύρω από μαύρους και γύρω από οποιονδήποτε στην πραγματικότητα. Δεν είχε προκαταλήψεις με κανέναν τρόπο. Και δεν ήταν ρατσιστής με κανέναν τρόπο».

Σε άλλο σημείο η Πρισίλα πρόσθεσε: «Ξέρετε, είναι μια πολύ τρομακτική εποχή… είναι σχεδόν σαν, ξέρετε, να ψάχνουμε κάτι από όλους για να τους ξεφορτωθούμε με κάποιο τρόπο. Και γι’ αυτό είναι τόσο τρομακτικό, αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς πιστεύει ότι ο Έλβις θα ανταποκρινόταν στην «κουλτούρα ακύρωσης» και αν θα μπορούσε να επιβιώσει.

«Το σκέφτομαι συχνά αυτό, τι θα έλεγε ο Έλβις;» σχολίασε η Πρισίλα.

«Δεν θα πίστευε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε αυτή τη χώρα ή σε τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία