Πρίγκιπας Χάρι: Τα απομνημονεύματά του θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο

Ο δούκας του Σάσεξ πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να αποκαλύψει δημόσια «τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα» καθώς και για τη σχέση του με τη βασιλική οικογένειά σε ένα βιβλίο που αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», τα χειρόγραφα του Χάρι έχουν παραδοθεί νωρίτερα από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα Τζέι Αρ Μέρινγκερ με μια «εκδοτική πηγή» να λέει ότι «τα χειρόγραφα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν ελεγχθεί νομικά όπως απαιτείται. Δεν είναι πια στα χέρια του Χάρι».

Ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House» έκανε λόγο για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα. Το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του».

Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζεται ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο: «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα του βιβλίου του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ αυτό θα εκδοθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή.

«Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό της ζωής μου, ο οποίος είναι ακριβής και απόλυτα αληθινός» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο δούκας του Σάσεξ.

Από τη δική του πλευρά, ο διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής εκδοτικής εταιρείας, «Penguin Random House», Μάρκους Ντόλε ανάφερε ότι «ο πρίγκιπας Χάρι έχει αξιοποιήσει την εξαιρετική εμπειρία της ζωής του ως πρίγκιπας, στρατιώτης και γνώστης των κοινωνικών θεμάτων, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο ηγέτη που διακρίνεται για το θάρρος και την ευθύτητά του.

Για τον λόγο αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που δημοσιεύουμε την ειλικρινή και συγκινητική του ιστορία».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία