Πρεμιέρες για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου

Η πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου ξεκινά δυνατά, αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο στο MEGA όσο και στο Open.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 05:00 και έρχεται να φωτίσει το προσκήνιο και το παρασκήνιο όλων των καίριων και
καταλυτικών εξελίξεων.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:00, η ατζέντα της εκπομπής θα διαμορφώνεται από την επικαιρότητα και θα δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα των ειδήσεων που πρέπει να γνωρίζουμε. Το «MEGA Σαββατοκύριακο» διατηρεί στη φαρέτρα του τη δυναμική της παρεμβατικότητας, την ανάδειξη αποκλειστικών ειδήσεων για την οικονομία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την άνοδο των τιμών και την παρουσίαση μεγάλων θεμάτων από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κέρδισε την προηγούμενη χρονιά το στοίχημα της τηλεθέασης, ξεχωρίζοντας ως πρώτη εκπομπή στο δυναμικό κοινό 18-54 και μπαίνει φέτος δυναμικά στη κούρσα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.
Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής θα είναι παράγοντες και προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις για τα κρίσιμα θέματα που θα μας απασχολήσουν όλο το επόμενο διάστημα, μιας χρονιάς στην οποία θα κυριαρχήσει το πολιτικό κλίμα λόγω των επερχόμενων εκλογών.
Το «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με συνέπεια και προσήλωση στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες θα δίνει τις σωστές και χρήσιμες πληροφορίες με την απόλυτη σαφήνεια και αντικειμενικότητα.

 

«Τώρα Μαζί» κάθε Σαββατοκύριακο η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας.

Από το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 στις 5 το πρωί τραβούν την κουρτίνα και έρχονται στο φως όλα τα προβλήματα που αναζητούν λύση. Στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την καθημερινότητα. Ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.

Ο φακός της εκπομπής καταγράφει κάθε γεγονός, τη στιγμή που συμβαίνει, με απευθείας συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας «Τώρα Μαζί» κάθε Σαββατοκύριακο στις 5 το πρωί με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία