Πράξη ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τους παίκτες του Power of Love! Όλοι μαζί για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ-Δείτε ποιοι ήταν!

Οι παίκτες του Power of Love από τον πρώτο κύκλο, αλλά και από τον δεύτερο, παρευρέθηκαν όλοι σχεδόν στην εκδήλωση που έγινε για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, με το σύνθημα “Όλοι Μπορούμε!”. Μια πράξη ανθρωπιάς, συνεργασίας, αλληλεγγύης, για ένα πλάσμα που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.

Η ανθρώπινη κοινωνία από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε να δημιουργείται στηριζόταν στην βοήθεια και την αλληλεγγύη. Αυτή ήταν η δύναμή της, απέναντι στα άγρια ζώα, στις καιρικές συνθήκες. Στηρίζοντας ο ένας τον άλλον φτάσαμε στην κορυφή του ζωικής αλυσίδας. Στους καιρούς που ζούμε βλέπουμε πως το να χάνουμε κάτι τέτοιο, θα είναι η καταστροφή μας.

Ας παλέψουμε λοιπόν γι’ αυτό. Για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ και για τον κάθε Παναγιώτη Ραφαήλ!

Οι παίκτες λοιπόν του ριάλιτι αγάπης, έδειξαν τι σημαίνει αγάπη και με την προσωπική τους προσφορά, αλλά και με την προώθηση του όλου γεγονότος, στηρίζοντας έτσι το μικρό παιδί, που μας χρειάζεται!

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αγάπης.

[/video]
[/video]
[/video]
[/video]
[/video]

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου