Πραγματικό κουκλί: Αυτό είναι το αγοράκι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έγινε μητέρα ενός αγοριού, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως έχει αναφέρει πολλάκις στο Instagram, αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες με το μεγάλωμα του παιδιού της. Αυτό, βέβαια, φέρνει πολλές φορές σκληρή κριτική, όπως έγινε πρόσφατα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά.

Σε βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram, το μοντέλο και πανελίστας παίζει με τον γιο του. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι χαζομπαμπάς και πολύ τρυφερός.

Το είχε δηλώσει, άλλωστε, και ο ίδιος κατά το παρελθόν ότι επιθυμεί να κάνει παιδιά και να αποκτήσει δική του οικογένεια.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου