Πρ. πρόεδρος ομοσπονδιακών σωφρονιστικών υπαλλήλων: Η Πισπιρίγκου είναι νηπενθής

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πρώην πρόεδρος ομοσπονδιακών σωφρονιστικών υπαλλήλων, Α. Αραβατινός, μίλησε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα για τις συνθήκες κράτησής της αλλά και πως θα τη χαρακτήριζε με βάση τις αντιδράσεις της.

«Χωροταξικά κανείς δεν μπορεί να δει τη Ρούλα. Δεν είναι σε κελί προστασίας αλλά σε ένα κανονικό υποδίκων. Δεν έχει παραδεχτεί τίποτα και στο χώρο της φυλακής. Αν θα έπρεπε να τη χαρακτηρίσω για το πως αντέδρασε στην απώλεια των τριών παιδιών της, είναι νηπενθής. Ο άνθρωπος δηλαδή που αρνείται την απώλεια.

Όταν δεν παραδέχεσαι την απώλεια, δεν τη βιώνεις ή τη βιώνεις με το δικό ζωτικό ψεύδος. Την χαρακτηρίζω λοιπόν νηπενθή» είπε ο κ. Αραβατινός.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου