Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα, δεν το άντεχα»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και αναφέρθηκε στον πατέρα της και όλα όσα έμαθε από εκείνον.

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα, δεν το άντεχα».

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και αναφέρθηκε στην ζωή της μαζί με τον διάσημο πατέρα της αλλά και όλα όσα έχει μάθει από εκείνον μέσα από την πορεία του στον κινηματογράφο και το θέατρο

«Δεν με ενδιέφερε για χρόνια να κάνω τηλεόραση γιατί είχα την οικογένεια μου, το παιδί μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να λένε πως «η Γκιωνάκη δεν έρχεται» και να μην με φωνάζουν ποτέ ούτε και τώρα. Τώρα όμως θα ήθελα να κάνω τηλεόραση.

Όταν μου είπε ο γιος μου πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική δεν αγχώθηκα καθόλου. Τα παιδιά μας πρέπει να κάνουν αυτό που θέλουν εκείνα και όχι αυτό που θέλουμε εμείς.

Έκανε δηλαδή ο γιος μου κάποια στιγμή μια διαφήμιση και είχε γίνει τρομερός ντόρος. Κυκλοφορούσα έξω ως «η μαμά του Λευτέρη». Τότε του είπα μόνο να προσέχει γιατί αυτό θα τελειώσει πάρα πολύ γρήγορα.

Σε ένα σημείο μέσα στο σπίτι, μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο κουτί, έχω βάλει το κοστούμι του πατέρα μου από την ταινία «η Αλίκη στο ναυτικό». Κάποια στιγμή, όταν είχαμε το θεατρικό μουσείο, είχα συλλέξει πράγματα του πατέρα μου και τα είχα πάει. Αλλά έκλεισε και όλα αυτά έχουν μείνει σε ένα υπόγειο.

Σήμερα βλέπω τις ταινίες του πατέρα μου, δεν τις έβλεπα όμως όταν έφυγε από την ζωή. Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα. Δεν άντεχα».

Η Πωλίνα Γκιωνάκη ήταν από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν δημόσια για την κακοποίηση και την ενδοοικογενειακή βία που έχει δεχτεί από σύντροφό της ενώ για αυτή την δυσάρεστη εμπειρία της έχει γράψει και μία θεατρική παράσταση στην οποία εξιστορεί τις σοκαριστικές εμπειρίες της θέλοντας με τον τρόπο της να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να μιλήσουνε ανοιχτά.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία