Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Πρωτιές και εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης

Μετά από 16 χρόνια, η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», ακούστηκε και πάλι. Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επέστρεψε δυναμικά μέσα από τον ΑΝΤ1 και ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου πάτησε γκάζι στην κούρσα της τηλεθέασης, τερματίζοντας πρώτος και με διαφορά.

Από 25/4 έως και 31/7,  ο αγαπημένος Εκατομμυριούχος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με εντυπωσιακές επιδόσεις στην πλειοψηφία των ηλικιακών κοινών.

Με μέσο όρο 20,4% κυριάρχησε στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 8,2 μονάδες, ενώ πρωτιά κατέγραψε και στο σύνολο κοινού με 20,7% και 7,2 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.060.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» κατέγραφε υψηλές «πτήσεις» τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άντρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 22,5%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό 21,3%.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται και πάλι τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

Αυτό είναι το πιο δυνατό παιχνίδι γνώσεων με αριθμους

115 παίκτες

70 επεισόδια

14 εβδομάδες

3.150 λεπτά στον τηλεοπτικό αέρα

325.400 ευρώ

20,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και πρωτιά στη ζώνη προβολής του με 8,2 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό

20,7% στο σύνολο κοινού και πρωτιά στη ζώνη προβολής του με 7,2 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε χθες το βράδυ το κοινό του Εκατομμυριούχου και ανανέωσε το ραντεβού του διάσημου τηλεπαιχνιδιού για τον Σεπτέμβρη

Η χρονιά κύλησε πολύ καλά για τον Εκατομμυριούχο και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στην τελευταία εκπομπή πως συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε:

«Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Τελειώσαμε για καλοκαιράκι κι είδατε πως πέρασε ο καιρός; Εντάξει θα μου πείτε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκινήσαμε αλλά πότε πέρασαν οι μέρες, πότε τελείωσαν τα επεισόδια, πότε λατρέψατε τον Εκατομμυριούχο και πότε πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη;

Μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το πόσο αγκαλιάσατε τον Εκατομμυριούχο. Το πόσο θέλετε να έρθετε και στέλνετε αιτήματα να έρθετε σαν παίκτες και πόση αγάπη πήραμε εγώ κι οι συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχθήκατε σε αυτήν την απίθανη ζώνη των 8 εδώ στον ΑΝΤ1.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία