Plessas The Market

Το περιοδικό Ciao πήρε συνέντευξη από τον κο Λεωνίδα Πλέσσα, ιδιοκτήτη της εταιρείας ΛΕΩΝ Α.Ε. και των καταστημάτων σουπερμάρκετ Plessas The Market, με σημεία πώλησης σε Ζάκυνθο και Αθήνα. Μας μίλησε για την ιστορία  και το όραμα της επιχείρησης αλλά και για πολλά ακόμη που αξίζει να διαβάσετε!

 

-Μιλήστε  μας λίγο για την εταιρεία ΛΕΩΝ Α.Ε. Σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται;
Η εταιρεία ΛΕΩΝ Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον πατέρα μου Λεωνίδα Πλέσσα, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρεμπορίου & του λιανεμπορίου. Η έδρα μας και ο κύριος όγκος δραστηριοτήτων μας είναι στη Ζάκυνθο, ενώ πρόσφατα ανοίξαμε και δύο νέα καταστήματα στην καρδιά της Αθήνας.

-Ποιο είναι το όραμα και οι στόχοι σας;
Με προτεραιότητά μας πάντα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, στόχος μας είναι να βρίσκουμε ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις για τους πελάτες μας. Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θέλουμε να συμβάλλουμε καθοριστικά στο επίπεδο ποιότητας της ζωής τους προσφέροντάς τους οικονομικές και έξυπνες λύσεις με προϊόντα που αφορούν τις καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας.

-Μπορείτε να μας παρουσιάσετε την επιχείρηση από τα πρώτα βήματα μέχρι και σήμερα;
Ξεκινώντας από το 1998, η εταιρεία μας καινοτομεί στο νησί της Ζακύνθου, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα Cash & Carry. To 2001, ανοίγουμε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Dia στο νησί ενώ το 2012 συνάπτουμε εμπορική συμφωνία με τον όμιλο Μασούτη και τα έως τοτε 4 καταστήματά μας μετατρέπονται σε Express Market. Το 2016, γινόμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Βρετανικής εταιρείας κατεψυγμένων τροφίμων ICELAND & το 2019 προχωράμε σε συνεργασία με την SPAR μετατρέποντας αντίστοιχα και όλα μας τα καταστήματα. Το 2019 επίσης, με μεγάλη μας χαρά γινόμαστε franchisee του brand ‘’Γρηγόρης Μικρογεύματα’’ και δημιουργούμε shop in shop μέσα σε δύο καταστήματά μας. Φτάνοντας στο πιο πρόσφατο παρελθόν, το 2021 εντασσόμαστε στον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ και μετονομαζόμαστε σε Plessas The Market προχωρώντας με rebranding και στα 9 μας καταστήματα. Τότε παράλληλα επεκτεινόμαστε και με δύο νέα καταστήματα Plessas The Market στην Αττική, σε Κολωνάκι και Νέο Κόσμο.

Επισημάνετέ μας τα δυνατά σας σημεία.
Δυνατό μας σημείο θέλουμε να είναι και θεωρούμε πως είναι οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας. Είμαστε εδώ για να τους εξυπηρετούμε και για να φροντίζουμε ούτως ώστε να τους παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας. Κάνουμε καθημερινό αγώνα για τη διασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών και την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Τι προϊόντα μπορούμε να βρούμε στα καταστήματά σας;
Μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε υπάρχει σε ένα σύγχρονο σουπερμαρκετ. Φρέσκα φρούτα & λαχανικά, νόστιμα αλλαντικά & τυροκομικά, εκλεκτά κρεατικά, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης. Ακόμη, θα βρείτε προϊόντα της βρετανικής αλυσίδας ICELAND, επώνυμα προϊόντα και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής φροντίδας αλλά και φυσικά μεγάλη ποικιλία σε ποτά και κρασιά στο Cash & Carry και στα τμήματα της κάβας μας! Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως σε δύο καταστήματά μας στη Ζάκυνθο, στο Γαϊτάνι & στο Τσιλιβί, υπάρχει τμήμα HOME 360˚ με είδη σπιτιού και κήπου για να μπορούν οι πελάτες μας να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
ΛΑΓΑΝΑΣ
ΤΣΙΛΙΒΙ
ΑΛΥΚΑΝΑΣ
ΚΗΠΟΙ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ
ΣΑΡΑΚΗΝΑΔΟ
ΓΑΪΤΑΝΙ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΕΙΩΝ & ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ 1

KATAΣΤΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:
ΚΟΛΩΝΑΚΙ, Δημοκρίτου 13
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Ευδόξου 24

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία