Πιστός μέχρι το τέλος: Σκύλος ακολουθεί την κηδεία της γυναίκας που τον είχε

Πιστός μέχρι το τέλος ένα σκύλος στην Ιρλανδία ακολουθεί τον άνθρωπό του που πέθανε, σε μια φωτογραφία που πραγματικά συγκινεί.

Πριν από λίγες μέρες η Margo Magan, 94 ετών, από τη Longford της Ιρλανδίας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της την οικογένειά της, 10 παιδιά και τον αγαπημένο της σκύλο.

Η Magan ήταν γνωστή κολυμβήτρια, επίσης γνωστή παίχτρια του γκολφ και στο παρελθόν πρόεδρος ενός συλλόγου γκολφ, του Longford Golf Club.

We said our final goodbye to our remarkable Mum, Margo, today @ 94. She loved her dog. Mother of 12. Champion swimmer, holder of many titles/records, top golfer, 1st female president of a golf club in Ireland. Active until recently having swam Xmas day 3 yrs ago. Legend. pic.twitter.com/NopoT5yA59

— Mike Magan (@MikeMagan1) January 2, 2023

Ο γιος της, Mike, ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter όπου δείχνει το σκύλο της να ακολουθεί και εκείνος την πομπή και το φέρετρό της, μετά την κηδεία της που έγινε στην εκκλησία St Patrick, μέχρι το νεκροταφείο.

Πηγή: petpet.news

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου