Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: Να έρθει να με ρωτήσει κατά πρόσωπο ο Μάνος αν σκότωσα τα παιδιά

Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις ημέρες που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, θέλει να δώσει η ίδια μέσα από τη φυλακή.

Για ακόμα μία φορά βέβαια, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέληξε να μιλάει περισσότερο για τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, παρά για τα αδικοχαμένα κοριτσάκια, που πέθαναν το ένα μετά το άλλο, μέσα σε τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια και να την ρωτήσει κατά πρόσωπο αν η Ρούλα ήταν αυτή που σκότωσε τα παιδιά τους.

«Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο, έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου» είπε η ίδια.

Βέβαια, επιμένει ότι δεν είναι εκείνη ο άνθρωπος που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα ενώ για την εξωσυζυγική σχέση που της χρεώνουν, λέει ότι «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο. Όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, είπε ότι έχει μηνύματα από εκείνη την περίοδο από τον ίδιο τον Μάνο, που της έλεγε ότι «ελπίζω να βρεις έναν καλύτερο άνθρωπο από εμένα» και όταν η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, της ζήτησε να χωρίσει για να πάει στην Αθήνα να συζήσει με μία γυναίκα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου