Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Το ζεύγος χαμογελαστό σε νυχτερινή διασκέδαση δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ήταν 13 Απριλίου του 2019 όταν η 3,5 ετών Μαλένα φεύγει από τη ζωή και η οικογένεια Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη καταγράφει την πρώτη της μεγάλη απώλεια, την οποία επρόκειτο να ακολουθήσουν οι τραγικοί θάνατοι και των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας μέσα σε διάστημα τριών ετών. Δύο μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2019, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ταξιδεύουν στην Καστοριά, για τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του Μάνου.

Ήταν τότε που η 33χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται σήμερα για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, ζητούσε σε αναρτήσεις της σε ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες για «μπαράκια» στην Καστοριά.

Στις 23 Ιουνίου, το ζευγάρι βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς και επιλέγει να διασκεδάσει σε κατάστημα της περιοχής, όπου και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί. Μάλιστα, κάνουν και αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook.

«Τον κυκλοφορούμε» γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφερόμενη σε μέλος της οικογένειάς της, που συνοδεύει την ίδια και τον Μάνο στην Καστοριά. Το ζευγάρι μοιράζεται τις χαρούμενες στιγμές του και τίποτα δεν υποδηλώνει το βαθύ πένθος που βαραίνει την οικογένειά τους.

Εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων και αποκαλύψεων για τη σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας, και ενώ οι Αρχές εξετάζουν πλέον εξονυχιστικά και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το tempo24.news από την εικόνα που παρουσίαζε το ζευγάρι μετά τον χαμό της μικρής Μαλένας.

Υπενθυμίζεται ότι οι ίδιοι έχουν πει στις συνεντεύξεις τους ότι πίσω υπήρχε ακόμη ένα παιδί (η μικρή Ίριδα δεν είχε έρθει ακόμη στη ζωή) και έπρεπε να επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς για χάρη της Τζωρτζίνας. Φυσικά τότε κανείς δε φανταζόταν την τραγική συνέχεια.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου