Πήρε τη μεγάλη απόφαση, τελικά θα το κάνει: Η κίνηση του γιου του Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου μετά τον θάνατό του

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την απόφαση του Παύλου μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μία αποκάλυψη «βόμβα» που αφορά στον Παύλο, τον πρωτότοκο γιο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ίδιου από το περιβάλλον της οικογένειας.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Παύλος πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής επικαλέστηκε πληροφορίες από την οικογένεια του Παύλου.

«Ακούγεται για πρώτη φορά, είναι αποκλειστική πληροφορία που έχω από την οικογένεια. Τη μεταδίδω πρώτη φορά. Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες. Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου