Ποιος ηθοποιός έκανε την ζωή της Ευδοκίας Ρουμελιώτη κόλαση;(βίντεο)

Η Ευδoκία Ρουμελιώτη είναι αγαπημένη ηθοποιός, που την έχουμε γνωρίσει μέσα από πολύ πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης.Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Αυτή τη φορά όμως θα μας απασχολήσει μία δήλωσή της, στην οποία…

…αδειάζει ένα συνάδερφό της.  Σε μια συνέντευξή της , την ρώτησαν αν της έχει τύχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σε παραστάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και να παρακαλά να τελειώσει.

Εκείνη απάντησε στην εκπομπή Happy Day: «Μόνο σε μία παράσταση έχει συμβεί αυτό που δεν την ολοκλήρωσα τη σεζόν κι έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή. Δεν γινόταν, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε αντικατάσταση. Ήμασταν δύο άτομα, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Νομίζω ότι ήμουν άτυχη με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξαναέκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Ποτέ! Δεν υπήρχε περίπτωση! Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα».

Βέβαια εκείνη δεν αποκάλυψε το όνομα του συναδέλφου, που της “έκανε τη ζωή δύσκολη”, αλλά η ομάδα της εκπομπής φρόντισε γι΄αυτό.

Έτσι κατέληξε πως το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται η ηθοποιός είναι ο Γιώργος Κιμούλης.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου