Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γίνεται 43 και γιορτάζει την ευτυχία της «Ο πιο μεγάλος στόχος μου είναι…»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σήμερα γίνεται 43 χρονών και δηλώνει πως τα έχει πετύχει όλα. Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός έχει καταφέρει όντως πολλά, όχι μόνο στον τομέα της ηθοποιίας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Με το σύζυγό της είναι άκρως ταιριαστοί και ο ένας ξέρει να αφουγκράζεται τον άλλο, ενώ…..

έχουν φέρει στον κόσμο δύο υπέροχα και υγιέστατα κοριτσάκια, την Λυδία και την Ηλέκτρα. Τι άλλο να ζητήσει κανένας από τη ζωή του. Πέρα λοιπόν από την οικογενειακή ευτυχία, η Πηνελόπη είναι στην καλύτερη φάση της και στα επαγγελματικά. Τραγουδάει με το συγκρότημά της, γράφει στο blog της, αλλά και τώρα την βλέπουμε στην νέα εκπομπή του Open «The Booth».

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία ανάρτηση όπου έγραψε:

«Σήμερα είναι γιορτή για μενα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια.
Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει.
Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!❤️

Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία.

Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα!

Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! 

Σας αγαπώ!»

Δείτε το ποστ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα είναι γιορτή για μενα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια. Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει. Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!❤️ Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία. Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! ? Σας αγαπώ! #birthdaygirl #showgirl #43yearsyoung #mom #mamaknowsbest #mamasingsfire #ninjamom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου