Πικραμένη η Άννα Μπεζάν μετά τη γέννηση του παιδιού της: «Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό»

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Άννα Μπεζάν μετά τον ερχομό του παιδιού της, ωστόσο υπάρχουν και κάποια μελανά σημεία.

Το μοντέλο μίλησε στη Μαρία Αντωνά και στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα με το μωράκι της αλλά και στις ανύπαρκτες σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

«Aκολουθώ το ένστικτό μου στο μεγάλωμα του παιδιού και το καλό με την περίπτωσή μου είναι ότι έχω αρκετά παραδείγματα προς αποφυγή λόγω δικών μου οικογενειακών προβλημάτων. Αν και το μωρό ακόμα είναι τριών μηνών, προσπαθώ να το ακούω από τώρα. Όταν μιλάω, δε, για το παιδί μου θέλω να κλαίω! Δεν υπάρχει αυτό. Ο Δημήτρης εννοείται πως είναι χαζομπαμπάς και… κλαίμε παρέα…», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

«Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης πως είναι θετικό φρίκαρα. Μετανιώνω όμως για όλη αυτή τη φρίκη γιατί θα το ξανάκανα επί εκατό! Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο, αλλά σίγουρα θα θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι…

Το πρώτο διάστημα δεν μπορούσα να αντιληφθώ τόσο καλά τι μου συμβαίνει, επειδή πέρασα και μια μικρή επιλόχειο κατάθλιψη. Ζορίστηκα πάρα πολύ και με έβαλε σε μια διαδικασία να σκέφτομαι και να κάνω διάφορες δικές μου προβολές. Δεν μπορώ να πω ότι συγχώρεσα τους δικούς μου, παρά θύμωσα, αλλά μετά έρχεται η στιγμή που νιώθεις ότι από τη στιγμή που κάνεις τη δική σου οικογένεια, διαγράφονται και όλα τα άλλα…», συμπλήρωσε η Άννα Μπεζάν για το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα.

Και κατέληξε: «Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό. Δεν γνωριζόμαστε, δεν ζήσαμε μαζί και δεν αισθανόμαστε αδέλφια».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου