«Πήγα στην Prada και το πήρα, είχε 300€»: Η Καινούργιου ζήλεψε αυτό που φόρεσε η Μαρί Σαντάλ στην κηδεία του τέως βασιλιά

Τη στέκα που φορούσε η Μαρί Σαντάλ στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αγόρασε η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.

«Για να καταλάβετε πόσο επηρεάζομαι και πόσο μας αρέσουν, πήγα και πήρα την στέκα που φορούσε στην κηδεία η Μαρί Σαντάλ. Μου άρεσε πάρα πολύ και πήγα στην Prada και την πήρα. Είχε γύρω στα 300 ευρώ.

Πήρα την ίδια σε λίγο μικρότερη. Λέω κοίτα, εγώ, μπήκα στην ίδια διαδικασία. Να πω στον ελληνικό λαό ότι τη συγκεκριμένη στέκα μπορούν να τη βρουν πολύ πιο οικονομικά» ανέφερε.

Δυο από τις γυναίκες που συζητήθηκαν για τις κομψές τους εμφανίσεις στην κηδεία τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν ήταν άλλες από τη Μαρί Σαντάλ και τη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια. Οι δυο κυρίες ήταν υπερκόμψες με τις επιλογές που έκαναν.

Η σύζυγος του Παύλου φόρεσε ένα minimal φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κομψή τσάντα χειρός, γόβες και μια στέκα στα μαλλιά, το κόστος της οποίας είναι υψηλό καθώς ήταν γνωστού οίκου.

735.webp

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου