Πέτρος Ίμβριος – Συράν Λελούδα: Βάφτιση με γαμήλιο πάρτι ετοιμάζει το ζευγάρι

Ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγό του Συράν Λελούδα ετοιμάζουν με πυρετώδεις προετοιμασίες την βάφτιση του γιου τους, με την Real.

Πέτρος Ίμβριος – Συράν Λελούδα: Βάφτιση με γαμήλιο πάρτι ετοιμάζει το ζευγάρι

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο εν μέσω καραντίνας τον Φεβρουάριο του 2021, και οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα.

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τη βάφτιση και μαζί και το πάρτι του γάμου μας, γιατί ο γάμος έγινε κοροναϊκός» αναφέρει ο Πέτρος Ίμβριος στη Real.

Όπως απoκάλυψε ο τραγουδιστής, το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Λαιμό Βουλιαγμένης, τη Δευτέρα 30 Μαϊού, προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν οι καλλιτέχνες φίλοι τους.

«Μετά τη βάφτιση, θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας σε ένα μαγαζί στα νότια προάστια, σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα.

Το όνομα που θα πάρει ο γιος μας είναι Παναγιώτης, από τον πατέρα μου τον οποίο έχασα πρόσφατα. Είμαι χαρούμενος που πρόλαβε και γνώρισε τον μικρό, είχε συγκινηθεί ο μπαμπάς γι’ αυτό, αγαπούσε πολύ και τις δυο κόρες μου, τη Χρυσάνα που είναι 14 ετών και τη Ράνια που είναι 12» συμπληρώνει.

Όσο για τους νονούς, ο Πέτρος Ίμβριος σημειώνει: «Η Ναταλία είναι οικογένεια, δεν το συζητώ, αλλά είχαμε ήδη επιλέξει τους κουμπάρους μας. Βεβαίως, η Ναταλία θα είναι δίπλα μας σε αυτή την όμορφη στιγμή. Νονός θα είναι ένας παιδικός μας φίλος, ο Κυριάκος Δημοσθένης, που βαφτίζει και για πρώτη φορά στη ζωή του, και η αδερφή μου, η Μυρσίνη, η οποία είναι νηπιαγωγός.

Με τον Κυριάκο μεγαλώσαμε μαζί στη Γερμανία, η μητέρα μου και η μητέρα του είναι πολύ καλές φίλες, δούλευαν μαζί και ο ίδιος πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία. Θα μπορούσα να πω ότι είναι ο αδερφός που δεν έχω. Το ίδιο κι εκείνος για μένα. Μιλάμε για μια φιλία 40 ετών».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία