Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του

Βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό η υπερπολυτελής μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στα βόρεια προάστια σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Super Κατερίνα, αρχικά η τιμή του ακινήτου για τον πλειστηριασμό που πάγωσε στις 27/04 ήταν 645.000 ευρώ. Η ανακοπή έγινε για να ζητηθεί διόρθωση της τιμής της πρώτης προσφοράς. Έγινε μια εκ νέου εκτίμηση γιατί το ακίνητο είναι πολύ καλά διατηρημένο, σε ελκυστική περιοχή με τάση ανόδου αγοραστική.

Πλέον βγαίνει στο σφυρί για 900.000 ευρώ. Η αναστολή ήταν επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς ήθελε να ανέβει η τιμή του ακινήτου.

Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη είχε κάνει τα πάντα για να σταματήσει ο πρώτος πλειστηριασμός τα πράγματα φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή αφού το ακίνητό του προφυλακισμένου ηθοποιού ξανά βγαίνει στο σφυρί

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία