Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός έφτασε από νωρίς στο δικαστήριο συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας βαριές κακουργηματικές διώξεις για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός έκανε πράξη τα όσα είπε ο συνήγορος του και εμφανίστηκε στα δικαστήρια σιδηροδέσμιος όμως μεταφέρθηκε στην αίθουσα των δικαστηρίων εσωτερικά αποφεύγοντας ουσιαστικά τους δημοσιογράφους στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η συμπεριφορά και η αντιμετώπιση των Αρχών απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη που για ακόμα μία φορά τον προστάτεψαν και προσπάθησαν να αποτρέψουν την  καταγραφή του ηθοποιού με χειροπέδες εντός δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στα μέσα ενημέρωσης ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αρκετά αδυνατισμένος άλλα έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις βαριές κατηγορίες.

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης κάθεται πλέον στο εδώλιο του κατηγορουμένου και εμφανίστηκε ενώπιον της έδρας με κουστούμι το οποίο του μεταφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού για να είναι ευπαρουσίαστος όταν θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Για ακόμα μία φορά το παρών στη δίκη έδωσαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Οι ηθοποιοί βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στα θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη και έχουν μιλήσει και για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες σε συνεργασίες τους με τον γνωστό πρωταγωνιστή ενώ και η Κάτια Δανδουλάκη έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν θα βρεθεί στο δικαστήριο μόνο και μόνο για να μην τραβήξει η ίδια τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή από τα θύματα ενώ όταν θα κληθεί από το δικαστήριο θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να καταθέσει όλα όσα ξέρει για την δράση του ηθοποιού.

Από τα πρώτα λεπτά της έναρξης της δίκης κάποια από τα θύματα έχουν ζητήσει από την έδρα οι καταθέσεις τους να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευθούν από την διαρροή των ονομάτων τους στα μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία