Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα για αναπαράσταση βιασμού

Απορρίφθηκε τελικά το αίτημα της πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη για την αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση παρά το γεγονός ότι πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ήταν σύμφωνες με αυτό. Κατά την ακροαματική διαδικασία, συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας κεκλεισμένων των θυρών. Η δίκη διεκόπη για την 13 Μαΐου.

 «Σοβαρευτείτε» είπε ο γιος του όταν είδε τις κάμερες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης. Στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει τη δίκη του πατέρα του, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού βρισκόταν και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδης, Δημήτρης.

Μάλιστα, μόλις είδε συγκεντρωμένες τις κάμερες και τους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Φιλιππίδης ξέσπασε, λέγοντας: «Σοβαρευτείτε ρε» και μπήκε γρήγορα στο κτήριο, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή τη στήριξή του στο πρόσωπο του πατέρα του, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού και εξαιτίας αυτών έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Ιούλιο.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία