Πες τη λέξη: Σε ένα δευτερόλεπτο ο Ηλίας βρήκε τη λέξη και κέρδισε 49.000 ευρώ!

Ο Ηλίας είχε λάβει σε 13 προηγούμενα παιχνίδια, τα είχε κερδίσει όλα και τελικά κατάφερε να κερδίσει συνολικά 49.000 ευρώ, προκαλώντας… ντελίριο στο στούντιο της εκπομπής «Πες τη λέξη»

Με 49.000 ευρώ (!) έφυγε από το παιχνίδι «Πες τη λέξη» της ΕΡΤ ο Ηλίας, ο οποίος έφτασε μέχρι το τέλος και κατάφερε να κερδίσει τα χρήματα, βρίσκοντας μάλιστα την τελευταία λέξη μέσα σε χρόνο… ενός δευτερολέπτου! Ο Ηλίας είχε λάβει σε 13 προηγούμενα παιχνίδια, τα είχε κερδίσει όλα και τελικά κατάφερε να κερδίσει συνολικά 49.000 ευρώ, προκαλώντας… ντελίριο στο στούντιο. Με το που απάντησε σωστά στην ερώτηση του ενός δευτερολέπτου, άπαντες πανηγύρισαν και γιόρτασαν μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου