Πες μου το μήνα που έχεις γεννηθεί και θα σου πω τον χαρακτήρα σου-Πέφτει μέσα 100%

Ίσως παρατηρήσατε ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα έχουν παρόμοιες συνήθειες, το θέμα είναι ότι οι χαρακτήρες μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τον μήνα που γεννηθήκαμε. Ακολουθώντας αυτήν την τεχνική, μπορείτε να αποκαλύψετε πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Ας δούμε τα πιο σημαντικά πράγματα που…. πρέπει να γνωρίζετε για τις γυναίκες ανάλογα με τον μήνα που γεννήθηκαν.

Ιανουάριος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο είναι πολύ φιλόδοξες και ταυτόχρονα συντηρητικές και αυστηρές. Αυτές οι γυναίκες είναι αρκετά επιφυλακτικές, δεν είναι πολύ συναισθηματικές και τείνουν να επικρίνουν άλλες. Προτιμούν να επικοινωνούν με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο πνευματικό επίπεδο, δεν τους αρέσει να μιλούν για τα συναισθήματά τους.

Φεβρουάριος

Οι γυναίκες των οποίων τα γενέθλια είναι το Φεβρουάριο είναι ρομαντικές, ονειρεμένες και υπομονετικές. Έχουν πλούσια φαντασία και καινοτόμο τρόπο σκέψης. Οι γυναίκες λατρεύουν τις αλλαγές για χάρη της αλλαγής. Είναι αρκετά ευμετάβλητες, αγαπούν την ελευθερία και δεν θα συγχωρήσουν ποτέ την προδοσία.

Μάρτιος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Μάρτιο έχουν δεξιότητες και χάρισμα στην υποκριτική. Αυτές οι υπέροχες γοητευτικές γυναίκες είναι από τις πιο πιστές και αφοσιωμένες μεταξύ όλων των υπαρχόντων. Οι γυναίκες του Μαρτίου εpωτεύονται με την πρώτη ματιά, είναι πολύ καλές γυναίκες, εξαιρετικές μητέρες και εξειδικευμένες νοικοκυρές.

Απρίλιος

Οι κυρίες του Απριλίου είναι εξαιρετικές στην διπλωματία, μπορούν να μπουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εταιρεία, μπορούν να μιλήσουν άπταιστα σχεδόν όλα τα θέματα στον κόσμο, δεν θα βαρεθείτε ποτέ με μια τέτοια γυναίκα.Όμως εάν δώσετε σε μια τέτοια γυναίκα έναν λόγο να αμφισβητήσει την πιστότητά σας, είναι καλύτερα να εξαφανιστείτε από τη ζωή το συντομότερο δυνατόν, διαφορετικά, δεν θα ξεφύγετε από την εκδίκηση. Η γυναίκα του Απριλίου είναι αφιερωμένη στο άτομο που κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, ωστόσο, αναζητούν το σωστό άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάιος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Μάιο έχουν επιμονή και ακεραιότητα. Οι γυναίκες αυτές είναι συνήθως πολύ ελκυστικές. Ο συνδυασμός της ομορφιάς, της θέλησης και του ρομαντικού αισθησιασμού είναι ένα ελκυστικό μείγμα που δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να ξεχάσει.

Ιούνιος

Οι κυρίες του Ιουνίου είναι πολύ κοινωνικές, περίεργες και δημιουργικές προσωπικότητες. Αυτές οι γυναίκες είναι άμεσες, ειλικρινείς και έχουν ισχυρές ικανότητες χειραγώγησης. Δεν είναι πολύ καλές στην εξομάλυνση των διαφωνιών για την αποφυγή συγκρούσεων, αλλά δεν θα συζητήσουν ποτέ πίσω από την πλάτη σας και θα διαδώσουν βpώμικες φήμες. Αυτές οι γυναίκες θα σας πουν απευθείας κατά πρόσωπο, ό,τι σκέφτονται. Αυτός ο χαρακτήρας τις καθιστά δυνατές και ισχυρές προσωπικότητες.

Ιούλιος

Οι άνθρωποι λένε ότι οι όμορφες και μυστηριώδεις γυναίκες του Ιουλίου έχουν μαγνητική εμφάνιση. Είναι έξυπνες, ειλικρινείς και ευγενικές. Αυτές οι γυναίκες αποφεύγουν τις συγκρούσεις, αλλά δεν θα το ξεχάσουν ποτέ αν τις εξαπατήσετε.

Αύγουστος

Οι γυναίκες του Αυγούστου λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Έχουν μεγάλες καρδιές, υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και είναι πολύ εγωκεντρικές. Ξέρουν πώς να βρουν επιχειρήματα σε μια διαμάχη, οπότε με αυτές τις γυναίκες είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε μια συζήτηση καθώς κερδίζουν πάντα. Δεν θα ανεχθούν τον σεβασμό, τη γελοιοποίηση ή το χλευασμό στο πρόσωπό  τους.

Σεπτέμβριος

Οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο έχουν ταυτόχρονα εξωτερική και εσωτερική ομορφιά. Είναι πειθαρχημένες, γοητευτικές και φιλικές. Αλλά, δυστυχώς, είναι επίσης πολύ ευαίσθητες. Δεν θα συμφωνήσουν ποτέ να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με ένα άτομο που τις έχει ήδη προδώσει. Τα κορίτσια του Σεπτεμβρίου προτιμούν μια μακροχρόνια σχέση, η ιδέα μιας σχέσης μίας νύχτας τα καθιστά αηδιασμένα. Μπορεί να είναι πολύ επιλεκτικά+ καθώς έχουν υψηλά πρότυπα.

Οκτώβριος

Σε αυτές οι γυναίκες δεν αρέσουν οι συγκρούσεις και είναι εξαιρετικές στην εξομάλυνση των διαφωνιών. Στηρίζονται στον εαυτό τους, έχουν ισχυρό χαρακτήρα και φοβούνται την προδοσία. Ψάχνουν έναν ισχυρό άνθρωπο με ηγετικές ιδιότητες. Η γυναίκα του Οκτωβρίου μπορεί να είναι καλή στην υποστήριξη για τον σύζυγό της και στην φροντίδα ως μητέρα για τα παιδιά της. Είναι αρκετά συναισθηματικές, αλλά ποτέ δεν θα δείξουν τα συναισθήματά τους στο κοινό.

Νοέμβριος

Οι γυναίκες του Νοεμβρίου είναι πολύ διορατικές, φιλοξενούν και έχουν πολύ καλή διαίσθηση. Οι γυναίκες του Νοεμβρίου προτιμούν μια μακροχρόνια σχέση, αλλά μερικές φορές τείνουν ακόμα να υποκύψουν σε φευγαλέες παρορμήσεις πάθους.

Δεκέμβριος

Οι γυναίκες του Δεκεμβρίου είναι επικοινωνιακές, ανυπόμονες και έχουν ανοιχτή καρδιά. Έχουν έμφυτη αίσθηση του χιούμορ και είναι πολύ καλές στο να οξύνουν το πνεύμα των άλλων. Αυτές οι γυναίκες είναι εξαιρετικές σύζυγοι, ξέρουν πώς να στηρίζουν τον σύζυγό τους, όπως καμία άλλη στις στιγμές της ζωής του ή της καριέρας του.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου