Περιφέρεια Αττικής: Συνάντηση Πατούλη – Βοσκόπουλου για την πορεία των έργων στην Καισαριανή

Περιφέρεια Αττικής: Η πορεία υλοποίησης έργων υποδομής και αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Καισαριανή, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με τον δήμαρχο Χρ. Βοσκόπουλο

Η πορεία υλοποίησης έργων υποδομής και αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Καισαριανής, τα οποία χρηματοδοτούνται μέσω προγραμμάτων ή από την Περιφέρεια Αττικής, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με τον δήμαρχο Χρ. Βοσκόπουλο, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλου.

Κατά τη συζήτηση επικαιροποιήθηκαν οι χρόνοι περάτωσης των υπό εξέλιξη έργων και εξετάστηκαν οι δυνατότητες ένταξης νέων στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της περιφέρειας, όπως η δημιουργία κτιριακών υποδομών για την λειτουργία Κέντρου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων και η ανάπλαση του Σκοπευτηρίου.

Σημειώνεται ότι η περιφέρεια χρηματοδοτεί με 914.000 ευρώ την ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου Καισαριανής, το μεγάλο έργο για την ενίσχυση του αντιπλημμυρικού δικτύου ομβρίων και την ανάπλαση της οδού Γρ. Θεολόγου, προϋπολογισμού 715.434 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης. αναφερόμενος στην περιφερειακή πολιτική αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση έργων υποδομής, επισήμανε: «Στόχος μας είναι, σε συνεργασία με τους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού, να αποδώσουμε στους πολίτες εκείνα τα έργα τα οποία θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας για τις ζωές και τις περιουσίες τους. Παράλληλα, όμως, προστατεύουμε το περιβάλλον με παρεμβάσεις που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με πολλαπλό ενεργειακό όφελος».

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα