Παίκτρια Survivor: «Δεν μπορούσα να συνευρεθώ με τον σύντροφό μου μετά το Survivor»

Όλοι ξέρουμε το, πασίγνωστο πλέον, ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Αυτό που μάλλον αγνοούμε είναι οι δύσκολες και αδυσώπητες συνθήκες και πώς αυτές επιδρούν στην ψυχολογία και την διάθεση του κάθε ανθρώπου. Μπορεί για εμάς να αποτελεί ένα θέαμα, όμως για τους συμμετέχοντες τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα.

Για παράδειγμα η δήλωση της Ντάρια Τουρόβνικ για το πώς ήταν μετά το Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για τρεις μήνες μετά το survivor ήμουν περίεργα ψυχολογικά. Ήταν σα να είχα πάθει κατάθλιψη!»

Και αποκάλυψε πως μετά το survivor είχε προβλήματα και με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδριαδάκη. Το μοντέλο τόνισε: «Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Ήταν δύσκολο… Όταν βγήκα από το Survivor, ενώ μου έλειπε ο άνθρωπός μου δεν μπορούσα αμέσως αγκαλίτσες και φιλάκια, ένιωθα σαν αγρίμι, ήθελα τον χρόνο μου, δεν αισθανόμουν γυναίκα…»

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου