Πέγκυ Τρικαλιώτη : Το φιλί και η δημόσια εξομολόγηση για τον άντρα της

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η ηθοποιός κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας και τις κάμερες και προτιμάει να μιλάει μέσω της δουλειά της.

Αυτή την φορά όμωσ με αφορμή την επέτειο σχέσης με τυον συντροφο της έκανε μια αναφορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εξέπληξε ευχάριστα τους ακολούθους της.

Η ηθοποιός είναι μια ευτυχισμένη μαμά αλλά και μια ερωτευμένη σύζυγος που αυτη τη φορά το απέδειξε.

Έτσι έκανε και το μεσημέρι του Σαββάτου (6-08) ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο απρόσμενη φωτογραφία με τον σύντροφο και πατέρα της κόρη της.

Με αφορμή την επέτειο της σχέσης τους, η οποία μετρά 12 χρόνια, έκανε το χατίρι της κόρης της, η οποία της ζήτησε «να δώσει ένα φιλάκι στον μπαμπά και να τους βγάλει φωτογραφία».

Αυτή τη φωτογραφία μοιράστηκε με τους followers της η κούκλα ηθοποιός ενώ παράλληλα προχώρησε και μια υπέροχη ερωτική εξομολόγηση στον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη.

«Μπαμπά μαμά δώστε ένα φιλάκι να σας βγάλω φωτογραφία…» και ιδού… η φωτο της Φραντζέσκας…το πρώτο φιλι μετά τον covid…εγώ και αυτό το αγόρι που περπατάμε παράλληλα και ενωμένοι τη ίδια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μας! Ήρθαν πολλά…δύσκολα που γίνανε εμπειρίες και περισσότερα εύκολα που γίνανε
μεγάλες χάρες… και είμαστε ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Να χαιρόμαστε αυτήν την ένωση για όσο τραβάει η ψυχή μας….σε λατρεύω!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

«Δεν έχω παντρευτεί. Είμαστε ένα ζευγάρι με παιδί. Έχουμε σχέση και έχουμε και παιδί. Πήγαμε σε συμβολαιογράφο όπου το αναγνώρισε κλπ. Αυτό ξεκίνησε γιατί το παιδί ήρθε τελείως ξαφνικά. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχε μπει καθόλου το θέμα του γάμου. Και είχαμε πει «καλά θα δούμε αργότερα». Και αυτή η συζήτηση δεν επανήλθε ποτέ. Εγώ δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ, δεν την είχα και ποτέ ιδιαίτερα. Νομίζω ότι δεν θα μας συμβεί», έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός μιλώντας για την απόφασή τους να μην κάνουν γάμο.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία