Πάτρα – Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας. Η παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Βεργίνα Tv και είπε ότι της κάνει εντύπωση πως η Ρούλα Πισπιρίνγκου δεν έχει χάσει κιλά ενώ τόνισε ότι: «Στην περίπτωση που η Πισπιρίγκου καταδικαστεί έστω για τη μεγάλη κόρη, θέλω να σου πω ότι έχει διαπράξει συνέργεια δια της παραλείψεως κι ο πατέρας».

Πάτρα – Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα»

«Επειδή το παρακολουθώ και σαν δημοσιογράφος και σαν ποινικολόγος που έχω το Master μου στο ποινικό δίκαιο. Μου κάνει εντύπωση που αυτή η γυναίκα δεν έχασε κιλά, όταν πένθησε τρία παιδιά και ξαφνικά με το που μπήκε στη φυλακή, απώλεσε 7 κιλά. Δεν θέλω να το κρίνω, απλά το σημειώνω.»

«Από την άλλη δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα. Τα εγκλήματα δεν τελούνται μόνο δια της πράξεως αλλά και δια της παραλείψεως.

Αυτός ο πατέρας δεν ήξερε τι γίνεται στο σπίτι του κι ότι αυτή η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας προς τα παιδιά ήταν υπερβολική; Έχε πολύ μεγάλη ευθύνη.

Στην περίπτωση που η Πισπιρίγκου καταδικαστεί έστω για τη μεγάλη κόρη, θέλω να σου πω ότι έχει διαπράξει συνέργεια δια της παραλείψεως κι ο πατέρας».

 

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι χειριστική, μας γλεντάει»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας με τον Νίκο Ευαγγελάτο εξέφρασε την άποψή της για την υπόθεση της Πάτρας και τον άδικο θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου.

«Δεν μιλάμε για φυσιολογική μητέρα. Όπως είπατε πριν ότι πριν μέσα από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο.

Ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο. Γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς. Αποδεικνύεται ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ νοσηροί, πολύ τοξικοί με ψυχωτικές συμπεριφορές». Τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε πως έχει μεγάλη ευθύνη που δεν προστάτευσε τα παιδιά του

«Τον έχουμε αφήσει λίγο απ’ έξω. Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, αλλά και σαν ποινικολόγος, δεν μπορώ να νοήσω πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει.

Ποια ήταν η συμπεριφορά του; Να φεύγει για να προστατέψει τη δική του ηρεμία…Δεν έχει ευθύνη; Για εμένα έχει! Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν έλεγε ότι αυτή η γυναίκα έκανε μπροστά μου τα αίσχη θα είχε άμεση ευθύνη…».

Η άποψή της για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
«Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι. Αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές μέσω της εκπομπής, είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα.

Σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική γνώμη αν το καλοσκεφτείς. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και μέσα αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει. Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα»

«Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισιστική διαταραχή βαριά. Γι’ αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι αντίδραση αυτή».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία