Πάτρα: Τρομοκρατημένος δηλώνει ο κουμπάρος του ζευγαριού – “Έχω στιγματιστεί”

Ασταμάτητες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση στη Πάτρα και καθημερινά βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία. Ένας ακόμα άνθρωπος του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί από την τοπική κοινωνία ως τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι  ο κουμπάρος που τους πάντρεψε. Ο ίδιος μίλησε στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα για όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις.

«Η θέση μου είναι δύσκολη γιατί με όλα αυτά που ακούγονται, έχω στιγματιστεί στην πόλη μου. Ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος. Τι σχέση να έχω; Εγώ δέχθηκα να είμαι κουμπάρος με ευλογία κυρίου. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Εάν δεν με ήξερε η γυναίκα μου, θα είχα χωρίσει με όλη αυτήν την κατάσταση. Έχω τρομοκρατηθεί, δέχομαι και στη δουλειά μου ερωτήσεις. Δεν γνωρίζω κάτι.

Εγώ γνώρισα πιο πολύ την Τζωρτζίνα… Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτή τη στιγμή έχουν σπάσει όλα μέσα μου. Μια παγωμάρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι «έφυγαν» τα τρία αγγελούδια. Δεν γνωρίζω αν το έχει κάνει η Ρούλα και δεν θα ακούσω τον κόσμο αλλά ότι αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου