Πάτρα: Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής που ερευνά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς (video)

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια. Μετά τη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο στόχαστρο των αρχών μπήκαν και οι θάνατοι των δυο άλλων παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μοναδικές υποθέσεις που ανοίγουν ξανά μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας. Πρόκειται για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, οι οποία τους επέτρεπε να μένουν δωρεάν στο σπίτι, με αντάλλαγμα να την προσέχουν, αφού οι πληροφορίες ήθελαν την εν λόγω γυναίκα να μην είχε κάποιον άλλον στη ζωή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το θέμα είναι πολλές. Μαρτυρίες θέλουν τη γυναίκα να φοβόταν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να ήθελαν να τη βλάψουν, ενώ πολλές πληροφορίες για τα περιουσιακά της στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

«Δεν είχαν γνώση οι συγγενείς της ότι έχει πεθάνει η ξαδέρφη τους»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά από σχετικά αίτημα των συγγενών της.

«Το μόνο που γνωρίζουν οι συγγενείς είναι ό,τι ακούν από τις τηλεοράσεις. Δεν είχαν γνώση ότι είχε πεθάνει η ξαδέρφη τους, δεν είχαν επικοινωνία αυτά τα χρόνια. Το έμαθαν τώρα ότι πέθανε. Άκουσαν και ότι έχει γίνει και αποτέφρωση και την έχουν εξαφανίσει, ότι δεν υπάρχει τάφος», είπε ο κ. Στρατής.

«Εγώ ξεκίνησα από το θέμα της ταφής. Τελικά δεν έγινε αποτέφρωση, έγινε κηδεία κανονικά. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει εκταφή. Τώρα συνεχίζω την έρευνα με τα περιουσιακά της στοιχεία. Να βρούμε πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί κάποιος που θα ήθελε να τη δολοφονήσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου