Πάτρα: Τι λέει η αδερφή της Ρούλας για τον θάνατο της Ίριδας

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα. Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και το περιβόητο πανάκι που βρέθηκε.

Τώρα το ενδεχόμενο που ερευνάται είναι να έχει σκοτώσει τη Μαλένα και την Ίριδα κι επειδή στην Ίριδα ήσουν στο σπίτι και το βρήκες εσύ νεκρό το παιδί, θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ άσχημα με όλο αυτό, δηλαδή και μόνο η σκέψη ότι ήσουν μέσα στο σπίτι, βρήκες το μωρό νεκρό και αυτή τη στιγμή γίνεται μια έρευνα για την δολοφονία του…Δεν ξέρω πως σε κάνει να νιώθεις;

Εγώ επειδή ήμουν εκεί, δεν νομίζω… Όχι δεν νομίζω, είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν κολλάει πουθενά σε ότι έχει γίνει με όλο αυτό.

Υπάρχει περίπτωση να σηκώθηκε η Ρούλα τη νύχτα πριν από εσένα για … Τα ξημερώματα και να αφαίρεσε την ζωή του παιδιού;

Όχι, όχι, θα το καταλάβαινα. Κοιμάμαι… Καταλαβαίνω… Κοιμάμαι ελαφριά, καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου και το πρωί που σηκώθηκε στις 7:30 την κατάλαβα, αφού άκουσα και το κλάμα του παιδιού, αυτό το «ουά» που έκανε, μέσα σε ένα λεπτό είχε γυρίσει.

Μετά το παιδί ηρέμησε ή ξαναέκλαψε μέχρι τις 11:00;
Δεν ξανακούσαμε κάτι…

Εκείνο το βράδυ έκλαιγε πολύ το μωρό; Εκείνη τη νύχτα;
Καθόλου δεν έκλαιγε…

Μόνο στις 7 το πρωί.
Και κάποια στιγμή, ναι στις 2:30 που μπήκαμε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί η Tζωρτζίνα και μετά στις 7:30… και ούτε κλάμα…

Εκεί στις 7:30 του έδωσε γαλατάκι;
Όχι, της έβαλε την πιπίλα να δει αν θα την κρατήσει, κράτησε την πιπίλα και γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε και έφυγε η Ρούλα κατευθείαν. Ούτε ένα λεπτό.

Ναι, το λέω γιατί συνήθως τα μωρά εκεί στις 7:00 όταν ξυπνάνε κλαίνε για να φάνε…
Ναι αυτό της είπα και εγώ όταν γύρισε στο κρεβάτι, της λέω «Τι δεν έφαγε»; Λέει «όχι, πήρε την πιπίλα και κοιμήθηκε». Εντάξει λέω θα κλάψει σε λίγο, αυτό περιμέναμε, σε λίγο θα ξυπνήσει.

Ναι. Και όταν πήγες εσύ στην κούνια για να σηκώσεις το μωρό, αυτό το πανάκι που το είδες ακριβώς να βρίσκεται;
Δεν το είδα την ώρα που πήγα να σηκώσω το μωρό.

Πότε το είδες;
Μόλις γυρίσαμε από το Καραμανδάνειο το βρήκε ο Μάνος με τη Ρούλα.

Μέσα στο κρεβατάκι του;
Ναι

Πού ήταν; Σε ποιο σημείο;
Δεν ήμουν εκεί ακριβώς μπροστά, ήμουν σε άλλο δωμάτιο εγώ προς την κουζίνα, αλλά νομίζω από ό,τι μου είπανε, ήταν στα κάγκελα της κούνιας που ήταν προς τον τοίχο.

Ήταν ακουμπισμένο στα κάγκελα;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω, θα σας πω ψέματα, εμένα μου το δείξανε απλά το πανάκι, τους είπα ότι εγώ δεν είδα τίποτα από αυτό και μου είπανε να το δώσω στην αστυνομία την ώρα που θα πήγαινα για την κατάθεση, το πήρα και το έδωσα.

Α, εσύ το έδωσες το πανάκι;
Ναι.

Και είχε αίμα το πανάκι επάνω;
Δεν ήταν αίμα, ήταν ένα καφέ ροζ υγρό

Ποιος σου είπε να το πας στην αστυνομία το πανάκι;
Η Ρούλα.

Αυτό είναι περίεργο, αν έχει σκοτώσει το παιδί της να σου πει, «πήγαινε εσύ το πανάκι στην αστυνομία»…
Γιατί να μου το πει; Μπορούσε να το πετάξει..

Ακριβώς. Ο Μάνος; Ήταν εκεί; Ήταν παρών; Ήταν και ο Μάνος όταν σου έδωσε η Ρούλα το πανάκι για να το πας στην αστυνομία; Ήταν παρών;
Ναι

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία