Πάτρα: Συγγενική σχέση του τεχνικού που εξαφάνιζε τα ηλεκτρονικά της ίχνη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

«Το φυσιολογικό είναι να κληθεί να καταθέσει ο τεχνικός που εντοπίστηκε. Τα αρχικά του είναι Α.Τ. είναι Πατρινός, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτός ο άνθρωπος, άθελά του πιθανώς και χωρίς να ξέρει τα σχέδια της Ρούλας Πισπιρίγκου, έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της, τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο. Υπάρχει και σχέση συγγενική μεταξύ τους, για αυτό και άλλες φορές πήγαινε ο ίδιος στο σπίτι του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, και άλλες φορές πήγαιναν εκείνοι στον επαγγελματικό του χώρο», εξήγησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος σχετικά με τον τεχνικό ο οποίος φέρεται να βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

«Δε θα ληφθούν υπόψιν οι φωτογραφίες της Ίριδας»

«Τις επόμενες μέρες θα προκύψει ζήτημα με τις φωτογραφίες της Ίριδας. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι σε καταθέσεις που θα ακολουθήσουν δεν πρόκειται να ληφθούν υπόψιν οι φωτογραφίες. Με τις φωτογραφίες υπάρχει ζήτημα γιατί τραβήχτηκαν καθυστερημένα. Η νεκροψία και η νεκροτομή έγινε 30 ώρες μετά το θάνατο της Ίριδας. Εδώ μπαίνει ένα ζήτημα ευθυνών, για το τι έγινε με αυτές τις φωτογραφίες που δεν εμπεριέχονται στην ιατροδικαστική έκθεση και ήταν κλειδωμένες σε ένα συρτάρι στην ασφάλεια Πάτρας. Τεκμηριώσεις με φωτογραφίες δε γίνονται», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου