Πάτρα: Συγκλονιστικό σκίτσο κολλήθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (φωτο)

Μία ζωγραφιά που κάποιος τοποθέτησε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, αποτελεί μία ακόμη «γροθιά στο στομάχι» στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ενα σκίτσο που απεικονίζει τα τρία παιδιά του ζεύγους που πέθαναν σε διάστημα λίγων χρόνων, ως αγγέλους στον ουρανό παρακολουθούν τη μητέρα τους να κρατείται από αστυνομικούς.

Το πιο σπαρακτικό όμως απ’ όλα είναι το «Μαμά» που λένε με μία φωνή, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει το τοπικό thebest.gr, οι περαστικοί απο το σημείο, στέκονται και το κοιτούν μουδιασμένοι. Εδώ και ημέρες η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα θυμίζει το πόσο κοντά, πόσο δίπλα μας, μπορει να είναι ο εφιάλτης, ενώ στο σημείο δεν έλειψαν και θλιβερές εικόνες τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η προσέλευση του κόσμου, μπροστά από το σπίτι της οικογένειας γιγαντώνεται κάθε ημέρα. Μικροί και μεγάλοι, περνούν πλέον είτε απλά να δουν από που ξεκίνησαν όλα όσα παρακολουθούν όλους αυτούς τους μήνες, ενώ οι περισσότεροι αφήνουν λίγα λουλούδια και ακόμη σημιεώματα με δυο λόγια στη μνήμη των αδικοχαμένων “αγγελουδιών”. Κίνηση που θα έπρεπε να συμβεί από την πρώτη ώρα.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου