Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας η φράση που έγραψε η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά (video)

Τον γρίφο μιας φράσης οκτώ λέξεων που έγραψε η Τζωρτζίνα σε μία ζωγραφιά προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αρχές, που έχουν ζητήσει μάλιστα να κληθεί παιδική παιδοψυχολόγος.

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τον Alpha, βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία, καθώς κρίθηκε ότι παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Μία από αυτές τις ζωγραφιές, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, εκτιμάται ως σημαντική. Η Τζωρτζίνα είχε γράψει σε αυτή: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό».

Η συγκεκριμένη ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο μικρούς κύκλους και μάλλον δύο καρδούλες. Στο πλαίσιο το παιδί έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες και οι άλλες δύο μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν φωτοστέφανα στο κεφάλι. Δεν πρόκειται για τις μουτζουρωμένες μορφές, αλλά για τις άλλες δύο. Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου